CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

Sunday, August 9, 2009

'Past' and 'advance'.....

Salam untuk diriku dan seluruh alam...

Jumaat Mei dan Ogos... Pertemuan geng gosip sedunia. Aper citer kitaorg ni? Heheheh..mentang2 lah tak gi solat jumaat... Ambil peluang jalan2 cari makan di The Weld n Menara Hup Seng.. Hr tu nyer lom sempat upload..Kih2..2 in 1.. Past and advance.. Thanks geng..korang memang best walaupun aku kena tahan telinga..adeeehhh...


Allaahumma baarik lana fi ma rozaqtana wa qina adzaabannaar..
Ameen..Jemput makan ssemua..:)




Nyam2...best nyer kak teh belanja..mekacih daun keladi..hehehe

Terima kasih untuk hadiah yg sangat istimewa..huhu..lom baca hbs lg..:(..
Irni punya design tak leh up load ar..sedeyy..huhu

Huhu..terharu, ibu mengandung sanggup ke satay Kajang..huhu..tenkiu Anis and Azizi

Alhamdulillah, di atas nikmat usia...
Terima kasih kepada semua yang mendoakan saya...
Moga Allah merahmati kalian...
Terima kasih atas segala tanda ingatan dari kalian...
Moga Allah memberkati kalian...


Kali ni, sebab 30 Ogos puasa, tak bermakna tak leh wat awal..Heheh..apa citer kat sisters kitchen ni? Punya lah meriah makanan...:)..

Taraaaaa.....:)




Kak Teh, thn2 depan, kira pusing jer lah nombor tu yer..:p

Waaahhh, banyak nya makanaaan..Kak Ros, dah boleh makan ker?..:)
(Versi upin ipin)
... Che Yin, apa kat hujung tu..spoil betol laaarr..:p

Waaahh...best nyer Mas belanja...mekacih don keladi..:)

Yaaaahhh..ini lah masanya.. Bayangkan aku gigit org yg pernah buat aku geramm...ggggrrrr.....

Mak oi c.da....memang betul laah, letak sebiji terus lg beesssttt...Hampeh betul, sampai kembong2 pipi aku..:p

Ehem2...sebenarnya, bukan nk tunjuk roti sgt pun...Nak tunjuk cincin kekasih hati aku bg ni jer....kuang3...

Haaaa...ini baru nk tunjuk hidangan lazat...kihkihkih...

Jomm...potong chheeezzz keeeeekkkkk.....

Ehem2.....Perempuan Melayu terakhir...ehem2...

eleh che yin, setakat cincin tu, tak heran lah....tengok aku punya gelang ni, lg besau....hahahaha...

Perempuan Melayu terakhir takkan riyak punyer....Hehehehe...
Dalam Hati.."Haaii..harap2 Nizam paham, lengan aku tu, kosong jer...:p"

Haii....ingat org tak tahu ker, che yin tu, bercakap2 dlm hati pasal gelang aku nii...ekehkehekeh

Biaar lah korang mak 2 dan isteri 2.... Aku tangkap gambar lg bagus..Kan c.da? Betul3...(versi kak ros..:p)

Hehehehe...rasakan korang...rasakan kek niii...hehehehe

Alhamdulillaahh...dah selesai....jom balik...

Uikss.....jangan marah I tau... U all lambat upload.... Apa lg.....hahahaha...
Thanx semua....che yin, kak teh, acik mas, wani, bonda walaupun last minute tak dpt join..huhuhu...korang semua memang best...:D


4 comments:

risha said...

Wahaha.. Blk kg pun smpt lg nk upload gambar kt blog. Den ingat kn blk kg wat p'sediaan 'upacara raye' :D

Thx to all, Che Da kek tu abah K.Teh pun kate sedap sbb dia mmg 'hantu' cheese cake.

Ho.. nk jugok menempel gambar B'day dia yg da lps 3 bln lalu. Itu citer sudah xpiredla Che Da.. Nk citer lain plak dr Che Da hahaha..

ummuharith said...

hamboi, sambut besday, tak ajak org pun. lazatnya mknn tuh.. mcm dah lama je x mkan sdp2 tu. huhu, besala org br abis pntg. ni pun org suh smbungp pantang lg.
huhuhuhuhu.. isy.. isy

Nurul Huda said...

kihkihkih...Kak teh serkap jarang dok keno arr..hahaha..balik kg lah ada masa nk upload..:p... Waahh...abah kak tyeh hantu cheeeezz kek..nnti leh tempah lg ngan kwn c.da...promote2..;p...

yg lepas punya tu, best jugak, coz k.teh yg belanja...tu yg penting, nk highlight...hahaha..tenkiu2..baarakallaah alaik.....

Tip, uiks, kitaorg mmg ingat sgt kat ko, kat jibah, kat dijah yg dlm pantang tu....kitaorg ingat, nk jugak tapau ikan kering kat sisters kitchen tu, tp dia ckp tak de stok..kihkihkih...
Nanti kita sambut sama2 lenkali ek....:p

risha said...

Ok Tipah, next event kitaorg ajak Tipah lunch kt KL. Nk kn bawa Harith same hehe..